Nu kan du lære klassiske standarddanse som engelsk vals og cha cha cha – helt uden at have en dansepartner.
Det sker, når fitness dk om kort tid lancerer et helt nyt dansehold kaldet Ballroom Fitness®

”Ballroom Fitness er det nyeste skud på stammen, når det kommer til dansekoncepter, og vi forventer, at det bliver efterårets helt store dille. Vores øvrige dansehold som Zumba, Strip Fitness og BODYJAM er meget populære, så vi er glade for, at vi nu kan udvide med endnu et underholdende danse- og motionskoncept af høj kvalitet”, siger Anders Hørsholt, administrerende direktør i fitness dk.

Pardansen går solo

fitness dk har købt konceptet Ballroom Fitness® af Swingtime indehaveren Elisabeth Dalsgaard, der fik idéen, fordi mange af eleverne på hendes danseskoler ofte bad hende om hjælp til at finde en dansepartner, når især manden ikke ville med til dans. Ligesom Elisabeth Dalsgaard allerede har oplevet stor succes med Ballroom Fitness®, forventer Anders Hørsholt i fitness dk ligeledes, at solodans på hold vil hitte i fitnesscentrene.

”Ballroom Fitness passer godt ind i et fitness center, da personerne på holdet er uafhængige. Man behøver ingen partner, og det er ikke nødvendigt at investere i laksko og dyrt tøj. Alligevel lærer du at danse rigtigt, og du vil blive undervist i både herre- og dametrinnene i de forskellige danse, så der er ikke noget i vejen for at danse videre med en partner, når du kommer hjem fra træning. Alle kan være med!”, siger Anders Hørsholt.

Kridt træningsskoene og prøv selv

Indtil videre kan du prøve Ballroom Fitness® i syv fitness dk centre og dermed lære grundtrinnene og variationerne i en lang række standard- og latindanse som fx engelsk vals, tango, cha-cha-cha, jive, rumba, samba, quickstep, slowfox og wienervals.

Det er fitness dk på Nygårdsvej (København Ø) samt i Birkerød, Slagelse, Odense, Friskohuset (Århus), Randers og Aalborg, der starter op i løbet af uge 36. Flere centre kommer med, efterhånden som der bliver uddannet instruktører.

Læs mere påwww.fitnessdk.dk