JUKARI Fit to Fly gør fitness sjovt igen

Træningsmetoden sætter fokus på, at fitness skal være sjovt og udfordrende. Fitness konceptet er udviklet af Reebok i samarbejde med teatercirkusset Cirque du Soleil. Reebok leverer en lang historie indenfor fitness, mens Cirque du Soleil står for kreativitet og innovation. Cirque du Soleil blander gadeopvisninger, cirkusartisterier, dans, teater, musik og sang, de har siden 1984 skabt sin helt egen niche indenfor udøvende kunst, atletisk kunnen og koreografi. Med andre ord – der skal dyrkes sjov og anderledes fitness.

Et nyt og anderledes fitness samarbejde

Nye bevægelser

JUKARI Fit to Fly gør det sjovt at dyrke fitness igen. Med JUKARI Fit to Fly introduceres en ny og innovativ måde at dyrke fitness og workout på. Med nye bevægelser og nye redskaber får fitness nye dimensioner. Der er plads til alle, for uanset hvilket niveau man befinder sig på, går alle på samme ’line’. Resultatet af JUKARI Fit to Fly træningen er effektiv, og det giver en sensationel fornemmelse af at flyve, mens du styrker og træner din kondition, dit kredsløb og holder kroppen i generel balance.

En særlig uddannet instruktør vil guide et hold på op til 12 deltagere gennem de forskellige træningsbevægelser, som udelukkende udføres fra en FlySet. Denne FlySet hænger ned fra loftet og er helt speciel designet til JUKARI Fit to Fly.

Samarbejdet mellem Reebok og Cirque du Soleil om JUKARI Fit to Fly er opstået, som et direkte resultat af en unik indsigt i kvinders fitnessønsker – ønskerne er dokumenteret ved en stor undersøgelse, som har involveret 15.000 kvinder i 25 forskellige lande. Alle er blevet spurgt om, hvad der skulle til for, at de ville dyrke mere motion – eller blot fastholdes i deres nuværende fitnessvalg. Over halvdelen (61%) af de deltagende kvinder ønskede, at det skulle være mere sjovt at dyrke fitness.

JUKARI Fit to Fly bliver i første omgang lanceret under de bedste tænkelige forhold i 12 byer rundt om i verden; Hong Kong, Mexico City, London, Krakow, München, Seoul, Kuala Lumpur, Buenos Aires, Santiago, Montreal og Los Angeles.

For mere information:
www.reebok.com