Om et par uger åbnes dørene til Danish Adventure Film Festival med film til eventyrlystne danskere.

Som noget nyt i år kan D.A.F.F. nu også opleves i Jylland, hvor både Aarhus og Struer lægger biografsale  til action og adrenalin i mørket.

Danish Adventure Film Festival (D.A.F.F.) er med sine 16 år på bagen ikke bare Danmarks men også én af Europas ældste adventurefilm festivaler.

D.A.F.F. er skabt ud fra drømmen om at præsentere publikum for tidens mest inspirerede adventure og outdoor actionfilm med udgangspunkt i et biografmiljø, hvor filmene på bedste vis kan kom til rette, hvad både angår billede og lyd.

Og ofte er det eneste gang disse film kan opleves på det store lærred i Danmark!

 

Nu også i Jylland

Som noget nyt kommer et udvalg af festivalens film også til Jylland, hvor man d. 8. december kan opleve et udvalg af filmene i Nordjyllands største biograf,

Apollon i Struer samt d. 13.-15. december kan opleve 2 dage med adventurefilm i Øst for Paradis i Århus.

 

Programmet

Årets program byder på intet mindre end 24 forskellige film indenfor kategorierne ski/snowboard, klatring, mountaineering, mountainbike, adventure race, trailrunning, kajak og eventyr.

Programmet rummer flere af tidens største internationele adventurefilm, samt hele 4 danske premierefilm.

Herunder den danske løbefilm ”ULTRA”, Danmarks første løbefilm.

Festivaldirektør Bugge Holm Hansen udtaler om programmet: ”At en dansk adventurefilm festival som vores kan trække biografpremierer på en række af tidens bedste adventurefilm som ”Few Words” og ”Where The Trail Ends” vidner om et årelangt arbejde, hvor D.A.F.F. i dag regnes for Skandinaviens vigtigste adventurefilm festival.

At vi på toppen af det kan stimulere et dansk filmmiljø, hvor hele fem danske film får premiere, er for os en vigtig del af arbejdet med festivalen. Vi har en enorm opbakning, både fra film filmmiljøet, sponsorer og ikke mindst publikum.

F.eks. er løbefilmen ”ULTRA” allerede blevet udsolgt i København kort tid efter biletterne blev sat til salg.  Heldigvis er der mange flere fantastiske film på programmet, så kom ind og få en på opleveren, når vi blænder op for filmene i mørket.”

 

Læs mere om festivalens film og se trailers på adventurefilmfestival.dk.