shutterstock_121486351Vil du gerne have større muskler hurtigt, så læs med her. Det at få større muskler er noget, der tager tid, og man skal være tålmodig, men med et par ændringer i dit træningsprogram, kan du hurtigt få større muskler.

Dine muskler skal nedbrydes

At få større muskler er en kompliceret videnskab. En videnskab du her får den simple version af. Der er nemlig ingen grund til at gøre tingene mere komplicerede, end de i virkeligheden er.

For at du kan få større muskler, skal du nedbryde dine muskler. Det kan lyde sjovt, men det forholder sig sådan i kroppen, at hvis du presser den meget, vil den gerne forberede sig til det næste slag. Det gør den i dette tilfælde ved at opbygge en større muskelmasse og større muskelstyrke.

Princippet kan sammenlignes med at gå i bare tæer. Går du aldrig i bare tæer, er dine fødder meget sarte. Der er fra kroppens side ingen grund til at opbygge en stærk hud. Går du til dagligt i bare tæer, vil din krop med tiden opbygge hård og stærk hud, der kan beskytte mod slag og slid.

Styrketræning er lig med større muskler hurtigt

Har du ikke styrketrænet før, vil du nemt kunne få større muskler hurtigt. Gør dig selv den tjeneste at tage et førbillede og et efterbillede. Allerede efter 1 måned vil du kunne se væsentlig forskel. Altså, har du aldrig styrketrænet tidligere, vil du hurtigt kunne få større muskler.

Kosten og større muskler

70 % af din succes med at få større muskler ligger i kosten. Vil du have større muskler hurtigt, skal du sørge for at spise ordentligt. Du skal spise meget, men sundt.

Vil du have større muskler hurtigt, skal du sørge for at ligge i et relativt stort energioverskud. Hvis ikke du spiser nok, vil du meget simpelt ikke få større muskler.

Det tager tid at få større muskler

Alt for mange tror at man ved 1 omgang hård styrketræning kan få større muskler. Så hurtigt går det alligevel ikke. Det tager rigtig lang tid at få større muskler – især hvis man i forvejen styrketræner.

En tommelfingerregel siger, at man maksimalt kan opbygge 5 kg ren muskelmasse på 1 år. Og det er 1 år med meget seriøs styrketræning og en fornuftig kost – så vær tålmodig. I starten vil du få større muskler hurtigt, men som tiden går, vil det gå langsommere og langsommere.

Du kan med fordel læse vores kostplan til større muskler her.

NB: Denne artikel er oprindeligt skrevet til nettraening.dk, og Fitnews kan derfor ikke garantere indholdets kvalitet. Søg evt. efter andre artikler om emnet her på siden.