Over 500.000 danskere dyrker fitness … men over 50 % træner på må og få.

En ny dansk bog, Fitness Testning, med tests og selvtests af sundhed og fysik giver overblik over formen og gør det lettere at lave effektive og motiverende træningsforløb, der øger vedholdenheden.

Bogen Fitness Testning er skrevet af Marina Aagaard, der er Master I Fitness og træning og er den første danske bog om fitness testning, testning der kan udføres I fitnesscentre, i skoler eller derhjemme med kropsvægt, småredskaber og fitness cardiomaskiner.

Der er anvisninger på tre komplette testprogrammer og trin-for-trin beskrivelser af 40 nemme fitness tests af kondition, styrke, smidighed og balance samt kropsmål.

Det er en opslagsbog til fitnessinstruktører, fysiske trænere og idrætsundervisere til brug ved vejledning om testning og træning og udformning af bedre, individuelle og specifikke, træningsforløb baseret på resultaterne.

Bogen er også til motionister, som kan udføre mange af testene på egen hånd.

Som noget helt nyt introducerer bogen Fitness Profilen, et oversigtsskema over de vigtigste fysiske områder, hvor aktive og inaktive kan få et overblik over fysikken og få motivation til at gå i gang med eller intensivere træningen.

FITNESS TESTNING

Fysisk testning og sundhedstestning

i fitnesscenter, skole og hjem

144 sider, gennemillustreret, S/H og farve

paperback, vejledende udsaglspris kr. 198,00.

For yderligere oplysninger:www.marinaaagaard.dk