Desværre slutter min artikel serie om de fire aspekter her. Desuden kan man vist sige, at jeg har været på dybt vand med disse artikler. De skal dog ikke tages så filosofisk, som den giver sig ud for. Se dem som en inspiration til hvordan du kan overkomme dine problemer med træning. Disse fire aspekter giver dig et kompas, som vil guide dig igennem de fleste problemer.

F.eks. vil en person der har svært ved at tabe sig nu kunne sige:

Jeg har ikke gjort nok før, for at tabe mig. Jeg har altid troet, at man behøver lave hele sit liv om for at gøre det. Nu ved jeg at jeg kan starte ud stille og roligt. Jeg gør det ikke fordi jeg skal, men fordi jeg ønsker, at [blive et sundere individ, en bedre mand/kone, gøre mine venner/forældre stolte etc.] Jeg har måske ikke overskuet eller know-how til at gøre det, men jeg ved at jeg kan finde støtte hos mine venner og familie. Jeg kan få hjælp til at finde den viden jeg skal bruge i bøger og på internettet. Og det kommer til at gå i mit tempo denne her gang.

Tror I at en person der tænker sådan vil kunne træne med ro i sindet, og blive ved lang tid efter målet er nået? Det gør jeg i hvert fald.

God træning.

Dette er sidste artikel i en artikel serie omhandlende “De fire aspekter af dit fitness liv”.

“NB: Denne artikel er oprindeligt skrevet til nettraening.dk, og Fitnews kan derfor ikke garantere indholdets kvalitet. Søg evt. efter andre artikler om emnet her på siden.”