Har du brug for variation i din træning? Så kan Kettlebells være løsningen…
Det nyeste der rører sig inden for fitnessverdenen og i centrene er, at man træner med Kettlebells – en kanonkugle med hank!

Kettlebells har været kendt i deres nuværende form i mere end hundrede år, og blev oprindeligt brugt som vægtlodder til afvejning af korn og andre afgrøder. Med tiden blev forskellige løft med Kettlebells på markedspladser og ved festlige sammenkomster, et naturligt mål for en mands styrke og udholdenhed. Kettlebells var så almindelige i Tsarens Rusland, at alle “stærkmænd” og “vægtløftere” blev kaldt for Gireviks, altså; “Kettlebellmænd”.

En Kettlebell, eller Girya på russisk, er en traditionel russisk vægt, der mest af alt har form som en thekedel – heraf betegnelsen Kettlebell – uden tud på, eller som en kanonkugle med hank. I 1968-udgaven af den sovjetiske Weightlifting Yearbook står der: “Det er svært at finde en sport med dybere rødder i vores kultur end Kettlebell-løft”.

Kettlebells giver dig flere muligheder for at variere din træning. Du kan bruge dem til at styrke store dele af kroppen, gennem flere forskellige øvelser. Kettlebells er effektiv til fedtforbrænding, styrketræning og muskelopbygning. Og samtidig øges kroppens rørlighed og stabilitet.

Kig på http://www.fitnessbutikken.dk/search.php?query=kettlebells og find dem, der passer dig!

Rigtig god fornøjelse med træningen – om det så skal være den mere end et hundrede år gamle tradition, eller lidt nyere af slagsen…

I Fitnessbutikken finder du alt inden for fitnessudstyr. Besøg webshoppen – www.fitnessbutikken.dk – eller kontakt os på tlf. 33 16 19 97. Så hjælper vi dig gerne, med at finde det rigtige udstyr til dig og dine behov.