Vil du gerne opnå en effektiv fedtforbrænding? Så skulle du prøve high fat low carb diet. I denne artikel lærer du lidt om hvordan du kan få kroppen til at starte en effektiv fedtforbrænding sådan at du kan komme af med det overflødige fedt som alle så gerne vil undgå.

Snyd kroppen- for at få en effektiv fedtforbrænding

Kender du din krop godt, vil du vide hvordan du nemt kan opnå en meget effektiv fedtforbrænding. Det er nemlig slet ikke så kompliceret og logikken bag er simpel.

Undersøgelser viser at hver enkelt person har en specifik sammensætning af protein, kulhydrat og fedt, som passer bedst til vedkommende. Nogle har godt af mange proteiner andre klarer sig bedst med store mængder kulhydrat eller fedt.

Kostsammensætning og effektiv fedtforbrænding

Men for at få en effektiv fedtforbrænding skal du snyde kroppen. Normalt får du som den gennemsnitlige dansker omkring 15 % protein , 60 % kulhydrat og 25 % fedt. Lad os antage at alle proteinerne optages til musklerne som vedligeholdelse og til andre væv. Tilbage er kulhydrat og fedt der skal gå til din forbrænding. Cirka 70 % af den energi der skal forbrændes er altså kulhydrat og de resterende  30 % er fedt. Derfor vil kroppen være bedst til at forbrænde kulhydrat. Altså ikke en effektiv fedtforbrænding

Du kan måske regne ud hvad du skal gøre. Vil du have en effektiv fedtforbrænding skal du skrue op for fedtindtaget og ned for kulhydratindtaget. Frygt ikke at blive fed ved at spise meget fedt. Der sker nærmest det modsatte. I og med du indtager store mængder fedt, vil kroppen blive god til at forbrænde fedt. Du opnår altså en effektiv fedtforbrænding.

fedtforbrænding

High fat low carb

High fat low carb er en hel kultur for sig. Rigtig mange mener at mennesket oprindeligt var et rovdyr og derfor faktisk ikke spiste kulhydrater (der er ikke kulhydrater i kød, fisk, æg osv.) Dette ideal vil de leve op til ved at mindske kulhydratindtaget og øge fedt- og proteinindtaget

Disse mennesker har en ekstrem effektiv fedtforbrænding. Derfor er flere nye guruer og eksperter gået mere over til denne type diet. Der er lavet mange kostplaner på baggrund af dette princip om at opnå en effektiv fedtforbrænding

High fat low carb er noget du kan læse meget mere om her på Fitnews.dk og i fremtiden vil der komme mange artikler om det at opnå en effektiv fedtforbrænding.

 

NB: Denne artikel er oprindeligt skrevet til nettraening.dk, og Fitnews kan derfor ikke garantere indholdets kvalitet. Søg evt. efter andre artikler om emnet her på siden.