Ja, så kan den nye Get Fit Food løsning være noget for dig. Konceptet er udviklet af iværksætteren Martin Dinesen, der udover at være uddannet kok også har en stor passion for sund kost og træning. Så det er en mand, der ved, hvad kroppen kræver af byggesten, når man har en aktiv livsstil.

Idéen opstod udfra Martins egne erfaringer. Han havde selv fitnesstrænet i mange år og været på mange kedelige diæter og brugt utallige timer på at forberede maden hjemme i køkkenet. Så han begyndte at tænke, at der sikkert var andre, som gerne ville leve sundt, men som endte med at lave de samme måltider dag ud og dag ind.

For at teste konceptet af startede Martin i forsommeren med at tilbyde løsningen til den nærmeste bekendskabskreds. Og derfra gik det stærk uden reklame eller hjemmeside, men ene og alene på mund-til-mund henvisninger rundede han hurtigt bestillinger på 300 måltider om dagen.

Målgruppen er meget bred, men består primært af folk der træner og har en travl hverdag og stadig ønsker at leve sundt og varieret.

“Som kok sætter jeg smag i højsædet og er ikke bange for at bruge krydderier. Og alle retter indeholder et afpasset forhold imellem proteiner, kulhydrater og fedtstoffer. Det er ikke nok, at maden er sund, den skal også gerne være så velsmagende, at kunderne har lyst til at spise den regelmæssigt og ikke føler, at de er på endnu en smagløs diæt, som de er ved at kaste op over efter få uger,” fortæller Martin.

Den gode start fik hurtigt Martin til at etablere sig med et industrikøkken på Islevhusvej i Brønshøj, hvorfra kunderne kan afhente deres måltider. Herfra kan der bestilles flere forskellige løsninger, som er tilpasset såvel køn, som formål og ikke mindst antallet af måltider den enkelte ønsker per uge.

Hovedmåltider varierer fra uge til uge og indeholder f.eks. fjerkræ eller okse/kalv. Og tilbehør kan være ris, pasta, hvedekerner, perlebyg og bulgur. Ligesom der varieres løbende imellem forskellige grøntsager.

Måltiderne fra Get Fit Food er lette at opbevare og lige til at komme i mikroovn, og emballeret så du undgår opvask. Der udarbejdes løbende nye menuer, fremstillet af de bedste råvarer og tilberedt med passion.

Et måltid med f.eks. 100 g kød, 100 g grønt og 100 g grøntsager koster kr. 43,-. Og løsning med 5 måltider 3 gange om dagen i 5 dage + 5 skyrbaserede mellemmåltider kan fås for kr 745,-.

Du kan se mere på: www.getfitfood.dk