shutterstock_127800173Vand er bedre end du tror. Vi mennesker består af ca. 70-80% vand, og næsten alle vores funktioner i kroppen kræver vand. Vand gør alverdens ting. Lad os kigge på et par af dem

Hydreret muskler kan løfte mere – En krop der er ordentligt hydreret kan udnytte mere af sin styrke. Nogle mener at forskellen kan være så stor som 5-10%. Drik mere vand og bliv stærkere.

Dehydrerede kroppe holder på vand – Hvis du ikke får nok vand, kan du risikere at din krop holder på vandet og får dig til at se oppustet ud. Fra naturens side er vi designet til at holde på vandet hvis vi ikke får nok. Rent visuelt er det dog ikke så moderne.

Vand giver bedre velvære – Hvis du begynder drikke mere vand, vil du med sikkerhed kunne mærke en forskel efter en uge. Vand renser ud og holder dig frisk.

Vand ”slanker” – Det kan ikke komme bag på dig, men hvis du er tørstig og ikke slukker tørsten i vand, så slukker du tørsten i noget andet. Dette bliver så for det meste kalorier holdige drikke. Gæt dig selv til resten

Vand gør mange flere ting, men dette er nogle af det mest attraktive. Drik otte glas, to liter eller hvad du har lyst til om dagen. Te kan også bruges, da det væsker næsten ligeså godt.

“NB: Denne artikel er oprindeligt skrevet til nettraening.dk, og Fitnews kan derfor ikke garantere indholdets kvalitet. Søg evt. efter andre artikler om emnet her på siden.”