shutterstock_127648301 kopiNår man læser titlen kunne man næsten tro, at det kom til at handle om hvordan man fik en dobbelthage. Dog er jeg overbevist om, at flere er interesseret i at komme af med den end med at få en. Derfor skal vi i denne artikel se lidt nærmere på, hvordan vi kommer af med den stædige dobbelthage.

Titlen hentyder til, at man kan træne sin dobbelthage, og at den på denne måde forsvinder. Det er ligesom de mennesker der tror, at hvis man laver nok mavebøjninger, så vil ens flobbede vom forsvinde. Denne tro har fået sit eget navn. Det kaldes for “reduktions myten”. Som navnet siger, så er det en myte at man tror man kan ændre ét område på kroppen ved at fokusere på det. Sådan hænger verden desværre bare ikke sammen.

Kroppen taber fedt når de rigtige omstændigheder mødes. Dvs. ved passende mængder motion, en ordentlig sammensat kost og et lavt stress niveau. Disse ting tilsammen vil gøre at kroppen forbrænder fedt og ikke vil lagre det. Hvor fedtet forsvinder fra, har vi ingen indflydelse på. Dvs. den bedste måde at komme af med sin dobbelthage på er ikke ved at lave en eller anden underlige øvelser der træner musklerne lige under dobbelthagen. Derimod vil en generel sund kost med fokus på fedttab kunne gøre en enorm forskel. Desuden vil motion som løbetræning, svømning, cykling, gåture og styrketræning sætte skub i tingene.

“NB: Denne artikel er oprindeligt skrevet til nettraening.dk, og Fitnews kan derfor ikke garantere indholdets kvalitet. Søg evt. efter andre artikler om emnet her på siden.”