isisEr titlen på en ny bog fra ISIS, der byder på en lang række opskrifter på alverdens dejlige desserter, kager og bagværk. Så drømmer du om at lave Chokoladekager, isdesserter, brownies og muffins – helt uden tilsat sukker, ja så er denne bog et god bud til bogreolen.

De fleste kender fornemmelsen, når munden automatisk løber i vand bare ved tanken om alle disse søde sager. Ulempen er dog bare, at giver du efter for fristelserne, så følger den dårlige samvittighed hurtigt trop ved tanken om alt det sukker, der indtages.

Det behøver du nu ikke længere være nervøs for. Opskrifterne i ISIS’ nye bog er alle uden tilsat sukker og indeholder derfor langt færre kalorier end traditionelle kager og desserter.

I ISIS’ første bog, ‘Mad & Diabetes’, blev der sat fokus på alle dagens måltider; morgenmad, frokost, middag og dessert. Med opskrifterne i den nye bog får du muligheden for selv at tilberede dine egne søde kager og desserter uden tilsat sukker, som du kan spise med bedre samvittighed.

Bogen indeholder opskrifter på mere end 40 desserter, kager, mellemmåltider, is og aftenhygge bl.a. chokoladetærte, citronmåne, pandekager, triflier, fromager, milkshake og meget mere. Alle uden tilsat sukker. Udover opskrifter indeholder bogen også information om kost og ernæring.

Det søde liv uden tilsat sukker’ er skrevet af innovationsdirektør, Carl Bjarne Mikkelsen og produktudvikler, Ida Lerche Sørensen – begge fra ISIS.

Ønsker du at købe bogen, kan du bestille den på ISIS’ hjemmeside www.isis.dk, hvor den i øjeblikket er på tilbud til kun kr. 99, -.