Nytåret er forlængst glemt, men hvad med dine nytårsfortsætter? Går du rundt og har dårlig samvittighed over at du ikke er kommet igang?
Du har måske allerede sat dig nogle mål, men er de defineret tydeligt nok og ved du hvordan du når disse mål?
Om 2 uger står der forår på kalenderen, så tiden er måske inde til at gøre noget ved det…
Vi giver dig 4 gode råd der kan hjælpe dig med at nå dine mål.

SÅDAN NÅR DU DINE MÅL:

Vid hvad du vil!

Det er vigtigt at vide præcist, hvad dit mål er. Du skal vide det så præcist, at du kan se et indre billede af det. Du behøver ikke at vide præcist, hvordan du skal komme derhen, bare du kan se det næste skridt i retning af målet. Fordi når du har taget det, vil du få øje på det næste skridt.

Gå i gang, NU!

Der er ikke noget tidspunkt, hvor det bliver nemmere at gå i gang med tingene – end netop nu. Når du lige har sat et mål, er der masser af energi og »drive« i dig. Brug den tilstand til at gøre noget nu! Spørg dig selv: »Hvilke fem ting kan jeg gøre i dag, for komme nærmere mit mål?«

Vær opmærksom!

Hver gang du gør noget, for at nå dit mål, så brug dit billede af målet til at afgøre, om det du gør, bringer dig nærmere dit mål, i hvilket tilfælde du kan beslutte dig for at gøre mere af det. Eller om det bringer dig væk fra dit mål, i hvilket tilfælde du kan overveje, hvad du kan gøre anderledes.

Vær Fleksibel!

For nå dine mål, må du være villig til at fejle meget – og stole på, at de fejl, du laver, ikke er fiaskoer, men vigtige erfaringer og lektioner, der vil hjælpe dig til at gøre de næste skridt mod målet nemmere.

Når du ved, hvad du vil, og er villig til at handle, være opmærksom og være fleksibel, kan du ikke undgå at nå dine mål. De fire nøgler er en stensikker opskrift på succes! Om du vil bruge den – er op til dig!