At Work Skolen tilbyder som de første en uddannelse til Certificeret Løbecoach, og Hold I er i denne weekend startet på uddannelsen. ”Vi har faktisk startet undervisningen på uddannelsen op før tid, da så mange ivrige elever har meldt sig” fortæller Skoleleder Camille Gregersen, og forklarer ”uddannelsen kører jo med 15 lektioners klasseundervisning og 35 lektioners E-learning, og det er netop den sidstnævnte del, som eleverne har påbegyndt”.

Vi har elever fra Aalborg, Esbjerg, hen over Holstebro, til Nykøbing Sjælland og København, så vi kan i sandheden sige, at Løbetræning er en landsdækkende interesse” fortæller Camilla Gregersen og fortsætter ”og vi kan ligeledes se, at deltagernes baggrund er meget forskellig, dog med det fællestræk, at alle naturligvis interesserer sig for løbetræning”.

Grundig uddannelse med fokus på faglighed

Uddannelsen til løbecoach indeholder naturligvis nødvendige teoretiske emner som basal anatomi, træningsfysiologi osv, men der vil også være fokus på det meget praktiske, så som løbestil, træningsudstyr, ruteplanlægning m.m.

“Vi sørger for at komme hele vejen rundt, og særligt er vores fokus på coaching elementet værd at fremhæve. Det er jo ikke nok at have de rigtige sko stående i entréen, og alle de gode intentioner liggende i baghovedet, hvis ikke man kan finde den motivation der gør, at man rent faktisk kommer ud og løbe” fortæller Camilla, og fortsætter “som Løbecoach skal man kunne sammensætte de rigtige træningsforløb, men man skal også kunne arbejde med den enkeltes målsætning og motivation, det er helt afgørende.”

Fakta:

Uddannelsen som løbecoach strækker sig over 50 lektioner, hvoraf de 35 lektioner foregår som E-learning på Internettet, og de 15 lektioner som klasseundervisning. Underviserne på uddannelsen er blandt andet fysioterapeuter, erfarne løbere og sundhedscoaches.

Uddannelsen koster kr. 7.995,- men tilbydes til introduktionspris kr. 6.995,- i hele 2009.

For yderligere information se http://www.atwork.dk/skolen/loebecoach.html