Den 9. september 2009 slog dancezone.dk dørene op for en helt ny danseportal.

Formålet med portalen er, at dansere og danseinteresserede kan dele viden om deres passion for dans. Portalen skal således være en reklamesøjle for de mange fantastiske ting, der foregår rundt omkring os indenfor dansens verden. Som bruger kan du dele din viden om dans, f.eks. oplyse om dansearrangementer eller en danseuddannelse, du lige har hørt om.

På den måde hjælper man hinanden til ‘ikke at gå glip af noget, fordi alle ikke lige havde hørt om det!’ Eller sagt på en anden måde, du kan dele ‘danseliv’ med andre med samme interesse.

Visionen?
dancezone.dk’s vision er ganske enkelt at blive Danmarks danseportal nr. 1?. Portalen skal være det foretrukne forum for dansere – både nye, gamle og kommende – og deres forældre, når der er behov for at blive opdateret på dansens verden.

Historien bag
Lisa Bærentsen, indehaver af dancezone.dk, har igennem mange år brændt meget for idéen og set et behov for en reklamesøjle dedikeret til dans, og med diverse communities’ indtog i Danmark også et behov for et mere niche-præget community, hvor man kan dele viden om sin passion for dans. ’Jeg er så lettet over, at dancezone.dk nu er en realitet og håber, at rigtig mange har lyst til at fylde den op med dans, dans og mere dans,’ smiler Lisa Bærentsen. ’Det er ikke længe siden, jeg selv havde ønsket, at jeg havde kunnet tjekke en danseportal ud, så jeg kunne have siddet som tilskuer i Århus – i stedet for i sofaen – og set EM i latin!’

Se mere på:
www.dancezone.dk