Vinteren står for døren, og for mange betyder det mere tid til indendørs hygge med familien, men for nogle desværre også forkølelser og influenzaudbrud.

Hvis dit immunforsvar er svagt, kan selv mindre angreb af bakterier, virus, stress mm., forårsage, at du ryger ned i en dybere ”afgrund” end nødvendigt. Vil du forebygge dette, kan du sørge for at få en ordentlig nattesøvn, frisk luft og motion, spise en sund ognærende kost og ikke mindst vaske hænder. I nogle tilfælde er forebyggelse desværre ikke nok til at modstå vinterens angreb, derfor kan det være en god ide at tage et kosttilskud, som styrker immunforsvaret.

AVIVIR Drikke Aloe Vera styrker immunforsvaret. Det er dokumenteret, at Aloe vera normaliserer fordøjelsen, styrker slimhinden i mavetarmsystemet og understøtter leverens udrensning. Desuden er det dokumenteret, at Aloe vera øger optagelsen af vitamin C, E og B12 og har en antioxidant effekt. Det henleder uden tvivl opmærksomheden på immunforsvaret. Undersøgelser viser da også, at vedligeholdelsen af immunforsvaret tilskrives en af Aloe veraens vigtigste egenskaber – den specielle sammensætning af polysaccharider. Derfor er det meget vigtigt, at polysacchariderne er bevaret, som i AVIVIR Drikke Aloe Vera.

AVIVIR Aloe Vera serien forhandles i Matas, helsekostforretninger og udvalgte apoteker.

Læs mere på: www.avivir.dk