BokwaBokwa er udviklet af sydafrikaneren Paul Mavi i Los Angeles, og træningsformen spreder sig hurtigt over den vestlige verden lige nu.

Bokwa er en træningsform, der udøves i hold, og som er usædvanligt nem at lære.

Faktisk kan alle kan være med – også dem, der ikke kan danse. For som deltager tegner man så at sige blot de forskellige bogstaver i alfabetet et bestemt antal gange, og hvert bogstav har så 12 forskellige variationer, så det ikke bliver ensformigt. Der er samtidigt forskellige niveauer af intensitet, så deltagere med varierende alder og kondition alle kan være med. Bokwa siges også at være effektiv cardio-træning, der forbrænder en del kalorier.

 

Omtales allerede som det nye Zumba

Bokwa omtales allerede som “Det nye Zumba”, og en del er af den overbevisning, at Bokwa endda vil blive større end den Zumba, der som bekendt allerede har taget Danmark med storm.

Og forudsætninger er til stede, ikke mindst fordi Bokwa er både nemt og underholdende. Og træningsformen inkorporerer selvfølgelig også musik, der i forvejen er meget populært.

 

Prøv Bokwa af på årets Fitness Festival!

Har du lyst til at prøve kombinationen af dans og træning formet i bogstaver, som  alle taler om, på din egen krop?

Så har du muligheden på årets Fitness Festival hvor Hollandske Sheldon Christiann. der er en international anerkendt instruktør byder op til en time der sprudler af energi, fest og farver.

Se mere på www.fitnessfestival.dk