Med Cybex Total Body Arc opnår du et unikt bevægelsesmønster, der øger kalorieforbrændingen og træningen bliver mere effektiv. Du mærker ikke, at du netop har besteget et bjerg – men det er præcis, hvad du har. De mange indstillingsmuligheder og forskellige træningselementer gør Total Body Arc til en alsidige crosstrainer, hvor det er muligt, at variere intensiteten fra begynderniveau til olympiske mål.

Fordele ved Cybex Total Body Arc Trainer

1. Flere træningsmuligheder
2. Opnå effektiv træning på kortere tid
3. Selvgenererende og CO2neutral

Cybex
Cybex er den førende producent at fitnessudstyr gennemført ned til mindste detalje. Produktlinjen hos Cybex indeholder et stort sortiment i absolut topkvalitet til både styrke- og kredsløbstræning.

Cybex har netop lanceret nyt design på alt kredsløbsudstyr, og det betyder bl.a. at maskinerne kan fås med dansk display – bedre service til brugeren.

Cybex har altid været på forkant med udviklingen og er nyskabende, både når det gælder design og funktionalitet. Cybex tager udgangspunkt i kroppens naturlige bevægelser, og derfor er udstyret altid biomekanisk korrekt. Udstyret kan tilpasses den enkelte bruger – uanset højde, drøjde og træningsniveau.

Se mere på www.medicsport.dk – kredsløbsudstyr/Cybex.