Knap har Arnold Schwarzenegger forladt Danmark, før han igen gør sig bemærket.

Meritterne tæller i forvejen titlen som verdens bedste bodybuilder, filmstjerne og guvernør, men nu kan Schwarzenegger også skrive dansk bestsellerforfatter på CV’et.

 

Hans selvbiografi ’Mit utrolige liv’ er nemlig gået direkte ind som nummer et på bestsellerlisten hos både Arnold Busck og Bog & idé.

Det sker efter Arnold Schwarzeneggers besøg i Danmark 11. oktober, hvor han signerede sin biografi i København til flere hundrede danske fans.

 

Besøget satte i den grad sit spor hos hovedstandens boghandlere, som tilsyneladende var blevet støvsuget for muskelbundtets bøger.

– En yngre mand skrev efterfølgende, at han før arrangementet måtte cykle 13 kilometer for at finde en boghandler, der ikke havde udsolgt af bogen, fortæller chefredaktør for Forlaget Turbulenz, Peter Banke.

 

Bogsigneringen på First Hotel Kong Frederik var i det hele taget en kæmpe succes, og forlaget havde heller ikke forventet at se så mange mennesker.

– Vi havde håbet på at se op mod 1000 mennesker i alt, men vi havde ikke i vores vildeste fantasi forudset, at der stadig stod over 1000 mennesker i kø til ned omkring hjørnet ved Strøgen, da signeringen var slut, vurderer Peter Banke, som fortæller, at også Schwarzenegger var imponeret.

 

– Arnold er vant til opmærksomhed, men at se så mange mennesker gjorde tydeligvis stort indtryk på både ham og hans folk, som flere gange var ude at se til køen, der bare blev længere og længere.

De sagde, at Danmark var et af de vildeste steder, han har signeret, og det passede dem godt at se så mange fans, fortæller Peter Banke.

 

Bogen Mit utrolige liv Af Arnold Schwarzenegger

Er på 672 sider og koster kr. 349,95 og er udgivet af  Forlaget Turbulenz