Det er et generelt accepteret et faktum, at vi som samfund, lever forholdsvis tilbagelænede liv. Vi sidder ned når vi pendler til arbejde, arbejder foran en computerskærm,når vi holder frokost og pauser, eller slapper af og falder ned efter en lang stressende dag, hvor vi falder sammen på sofaen foran tv’et.

Det er et reelt problem, som har en indflydelse, ikke bare på vores kollektive taljemål, men på sundhedsvæsnet og på fremtidige livsstile.

Så hvordan kommer vi af med denne dovendyrsforbandelse? Svaret er at kombinere daglige aktiviteter med aktive mål, motionsøvelser, der er lette og (relativt) smertefri!

 

Voice Chat

6207992599_9496e9740b_oDet kan være forholdsvis svært at finde tid til planlægning, møder og organisation, som arbejdet kræver, og samtidig at finde tid til at løbe, jogge og lignende.

Heldigvis kan du med nutidens nye smartphone apps kombinere de to hurtigt og uden den store indsats.

Zoom’s ZOOM Cloud Meetings app tillader brugeren at samarbejde, når de er på farten, gennem en skytjeneste-baseret streaming,. For dem, som er ansatte i de mere kreative fag; nFinity Inc’s QuickVoice Recorder giver dig adgang til at lydoptage ideer, skrive memos, stemmestyrede e-mails og møder ved at trykke på en knap, meget praktisk hvis du er i gang med at motionere og ikke lige har kuglepen og papir inden for rækkevidde.

 

Gør det til et spil

At løbe og høre musik på samme tid er nemt nok, men det savner enhver form for boost til at øge din produktivitets- og multitasking evner. Nyder du at slappe af ved at spille online casino spil? Tæl hvor mange push-ups, du kan lave eller trappetrin du kan løbe op ad, skriv hurtigt dine tal ind i spil-app’en via din telefon, og lyt til resultatet gennem dine høretelefoner!

Dette er bare begyndelsen, online spille virksomheder er allerede i gang med at udvikle værktøjer, som vil give en spiller evnen til at styre spillet med deres stemme, og dette vil sandsynligvis spredes til mange andre typer af apps, spil og lignende. Kombinér aktiviteter du nyder med motion, og du vil opleve, at de bliver langt mindre kedelige og trættende.

 

Har du travlt? Løb!

7427822420_8ca3bd5b6c_zDette kan virke som et åbenlyst forslag, men det er overraskende, hvor mange af os, når vi er i tidspres, vælger at sidde ned og lade os transportere i stedet for simpelthen at løbe.

For sent til et møde? Lad vær med at ringe efter en taxa – løb i stedet for derhen og få en god følelse samtidigt.

Intet siger “undskyld jeg er for sent på den, men jeg prøvede at komme til tiden” bedre end sved og at hive efter vejret! Hvis du ikke har travlt, kan en simpel gåtur til din destination give dig den nødvendige motion og friske luft.

 

Køb ind dagligt

At køre til supermarkedet en gang om ugen er noget de fleste af os gør, især dem som bor uden for byen, men at købe ind dagligt i stedet for, kan give dig, blandt andet, helbredsmæssige fordele.

At gå til det lokale supermarked hver dag for at købe mad, giver dig din daglige motion, skærer ned på mængden af mad du smider ud, og kan hjælpe de lokale butikker – win win!